Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΒΟΣΕΝ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ!



Η επιθυμία του να αποχωρήσει είναι δεδομένη. Όπως και ότι ο Ολυμπιακός τον έχει στη μεταγραφική του λίστα.

Ο λόγος για τον Γέλε Βόσεν, ο οποίος μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και εξέφρασε ξανά την επιθυμία του να φύγει για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν αλλάζει άποψη, ακόμα και αν γυρίσει ο Φρανκ Βερτότερεν...

«Οι σκέψεις μου παραμένουν οι ίδιες. Θέλω να φύγω. Ακόμα και η πιθανή έλευση του Φρανκ Βερκότερεν δεν αλλάζει τίποτα. Πρέπει να βρεθεί μία λύση μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Η επιστροφή του θα είναι καλό για τον σύλλογο, αλλά εγώ θέλω να φύγω. Θέλω μία νέα πρόκληση», ήταν τα λόγια του.

Πάντως ο Βόσεν είναι στην αποστολή για το αποψινό παιχνίδι με τη Λόκερεν για την 3η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.

«Θέλω να παίζω. Είχα στο μυαλό μου τις προηγούμενες ημέρες και θέλω πνευματική ηρεμία. Κάτι που βρίσκω στο γήπεδο. Όλοι με αφήνουν μόνο μου. Θα δώσω τα πάντα απόψε, για τον κόσμο. Η ομάδα χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα και θέλω να βοηθήσω», δήλωσε ο 25χρονος Βέλγος επιθετικός.

Την ίδια ώρα, η Φέγενορντ, η οποία ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του, απέχει αρκετά από τις απαιτήσεις της Γκενκ, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ολλανδική ομάδα, που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γκρατσιάνο Πελέ, κατέθεσε πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ στη Γκενκ για τον Βόσεν, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

«Δώστε τα διπλά και το συζητάμε», ήταν η σχετική απάντηση...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :