Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

«ΠΑΙΖΟΥΝ» ΔΥΝΑΤΑ ΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΙΑΝΓΚ!



Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Βαλένθια, Ζόνας, είναι από τις περιπτώσεις επιθετικών που εξετάζει ο Μίτσελ, όπως αναφέρει το «Goal», το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την Ισπανία που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή των «νυχτερίδων» και φαίνεται πως ο Μίτσελ εξετάζει με... «θέρμη» την περίπτωση του Λατινοαμερικάνου στράικερ.

Ο Ζόνας, που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Βαλένθια, δεν υπολογίζεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν και το δημοσίευμα αναφέρει πως ο προπονητής του Ολυμπιακού τάσσεται υπέρ της συγκεκριμένης επιλογής.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Νιάνγκ, ο 20χρονος φορ της Μίλαν παραμένει στις πρώτες θέσεις της λίστας του Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι είναι σε συνεχείς επαφές με τη διοίκηση της Μίλαν και για τον νεαρό επιθετικό, έχοντας ως στόχο την απόκτησή του με δανεισμό και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :