Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΤΟΝ... ΣΑΝΤΟΣ



Μία ημέρα μετά τις σαφείς αιχμές του Φερνάντο Σάντος (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), η ΕΠΟ απάντησε διευκρινίζοντας ότι τον ενημέρωσε εγκαίρως και του πρότεινε να τον υποστηρίξει εάν εκείνος ήθελε να εφεσιβάλει.

Αυτό έκανε γνωστό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το σχετικό ρεπορτάζ ενώ επισημαίνει ότι δεν έλαβε ποτέ καμία απάντηση από την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού.

«Η ΕΠΟ είχε ερωτηθεί από τη FIFA για το αν ο κ. Σάντος επιθυμεί να εκφράσει εγγράφως τις όποιες θέσεις ή αντιρρήσεις του για το θέμα της αποβολής του στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα, εν όψει της έκδοσης απόφασης απο την Πειθαρχική Επιτροπή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Η ΕΠΟ ενημέρωσε εγγράφως τους κ.κ. Ρικάρντο Σάντος και Τάκη Φύσσα, για την υπόθεση αυτή, προτείνοντας μάλιστα να παρασχεθεί η συνδρομή των υπηρεσιών της. Η ΕΠΟ δεν έλαβε απάντηση. Εξυπακούεται λοιπόν ότι η απόφαση να μην υπάρξει καμία παράσταση-απάντηση ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA δεν ελήφθη από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία», αναφέρει –μεταξύ άλλων- η ομοσπονδία.

«Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA κοινοποιήθηκε στην Ομοσπονδία την Τετάρτη 30/7/2014 και άμεσα ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ», αναφέρει.

Η απάντηση αυτή της ΕΠΟ έρχεται μια ημέρα μετά τις… κατηγορίες του Σάντος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική A BOLA.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :