Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΔΗΛΩΝΕΙ... ΔΥΝΑΜΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ» Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!



Ένα από τα... μεγάλα κέρδη του Ολυμπιακού στην έως τώρα προετοιμασία των ερυθρόλευκων είναι αναμφίβολα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος!

Ο αρχηγός του Θρύλου έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και η γενικότερη παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας δείχνει ότι ο Αβραάμ επέστρεψε δυναμικά και είναι πολύ κοντά στον παλιό καλό του εαυτό!

Το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε με την Εθνική Ελλάδας τον άφησε αρκετά πίσω, αλλά με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή ο Αβραάμ δείχνει έτοιμος να επανέλθει σε τοπ επίπεδο και να αποτελέσει τον ηγέτη του Θρύλου στην άμυνά του.

Ο ίδιος πείσμωσε από το γεγονός ότι αποκλείστηκε από τον Φερνάντο Σάντος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι τα μέσα Ιουνίου ήταν στο Ρέντη και δούλευε μόνος του!

Δεν χωράει αμφιβολία πως ο Αβραάμ είναι τεράστιο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και είναι αποφασισμένος να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πάρει... πίσω ό,τι «έχασε»!

Η επιστροφή του και το δυναμικό "ΠΑΡΩΝ" που "φωνάζει" εντός αγωνιστικού χώρου, έχει φέρει χαμόγελα στο Λιμάνι που αν μη τι άλλο βλέπουν ότι ο Αβραάμ φέτος είναι έτοιμος να πάρει στις πλάτες του την ομάδα, εντός και εκτός γηπέδου, γιατί και στα αποδυτήρια και με τους "νέους" η παρουσία του είναι καταλυτική!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :