Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΝΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΒΕΡΟ!



«Μέλι» στάζει για τον Χόρχε Μπενίτες ο προπονητής του στη Γκουαρανί, τονίζοντας πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έχει το εύκολο γκολ και δηλώνει σίγουρος πως θα πετύχει.

Ο Φερνάντο Χουβέρο είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να... σκιαγραφήσει τον Παραγουανό φορ που θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής των ερυθρόλευκων τη νέα σεζόν και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον 21χρονο φορ.

«Τον ξεχωρίζω για τη δύναμη την ταχύτητα και το πώς εκμεταλλεύεται τους χώρους που αφήνουν οι αντίπαλοι. Το έχει πολύ εύκολο το γκολ», αναφέρει αρχικά στο «Goal» ο προπονητής του Μπενίτες στη Γκουαρανί και προσθέτει:

«Έχει πολύ γρήγορη σκέψη και θέλει μία ομάδα με καλή κυκλοφορία της μπάλας η οποία θα εκμεταλλευτεί τις αρετές του».

Σχετικά με το αν ο νεαρός στράικερ είναι κλασικό φορ, σημειώνει: «Παίζει ως “ψευτο-εννιάρι” και όχι με πλάτη. Πάντα παίρνει τη μπάλα κατά πρόσωπο, του αρέσει να πέφτει στα άκρα και κυρίως στα δεξιά. Είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός και ξεμαρκάρεται μοναδικά».

Συνεχίζοντας ο Ισπανός τεχνικός συνιστά υπομονή ώστε να προσαρμοστεί ο Μπενίτες, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι: «Είναι έτοιμος. Δουλεύει πάρα πολύ, έχει μεγάλες προοπτικές και θα πετύχει σίγουρα».

Ενώ για το αν μπορεί να συγκριθεί με κάποιον εκ των συμπατριωτών του, όπως οι Σάντα Κρουζ ή Νέλσον Βαλδές: «Όχι, ο Χόρχε είναι διαφορετικός», απαντάει ο Χουβέρο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :