Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΦ!



Ακραίο σενάριο αντικατάστασης του Μπόγιαν Γιορντάνοφ από τον Ολυμπιακό αν και εφόσον ο Βούλγαρος διαγώνιος δεν καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο του έφερε χθες στην δημοσιότητα το Βούλγαρικο site "24chasa.bg".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Βούλγαρων ο Γιορντάνοφ επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα έναν από τους καλύτερους γιατρούς στην Ιταλία με ειδίκευση στην άρθρωση του ώμου. Ο Ιταλός γιατρός του πρότεινε, προκειμένου να αποφύγει αυτή την εποχή το χειρουργείο, να ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στον ταλαιπωρημένο ώμο του. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αν και εφόσον ο Γιορντάνοφ αισθανθεί και πάλι πόνο τις επόμενες εβδομάδες τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να οδηγηθεί στο χειρουργείο με τον χρόνο επιστροφής του στα γήπεδα να υπολογίζεται σε 7 με 8 μήνες.

Η απόφαση πάντως για την είσοδο του στο χειρουργείο θα γίνει, αν χρειαστεί όπως λέει το δημοσίευμα, σε συνεργασία με τους Έλληνες γιατρούς που έχουν την επίβλεψη του «Μπόμπι». Στον Ολυμπιακό πάντως δεν έχουν καμία ενημέρωση για την παραπάνω εξέλιξη που αναφέρουν οι Βούλγαροι. Μάλιστα όταν στα μέσα Ιουλίου ο Γιορντάνοφ εξετάστηκε στην Ελλάδα, οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί.

Αυτοί είπαν στον MVP της προηγούμενης σεζόν να μην επιβαρυνθεί με προετοιμασία με την Εθνική Βουλγαρίας ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και αυτοί του συνέστησαν να ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης προκειμένου να είναι πανέτοιμος στις 18 Αυγούστου στην πρώτη των νταμπλούχων.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :