Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΓΙΑ... ΖΑΡΝΤΙΜ



Την άποψη τεσσάρων πρώην παικτών του Ολυμπιακού ζήτησε η «L' Equipe» για να... αποκρυπτογραφήσει την προσωπικότητα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Τζιμπούρ, Αμπντούν, Μοντέστο και Μασάντο, είπαν τα καλύτερα για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος φέτος έχει το δύσκολο έργο να φέρει τη Μονακό στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος.

«Ο Ζαρντίμ δείχνει μια διαφορετική εικόνα προς τα έξω, καθώς θέλει να διατηρεί τις αποστάσεις. Είναι καλός τύπος που έχει καλή σχέση με τους παίκτες και με τον οποίο περάσαμε σπουδαίες στιγμές», ανέφερε ο Τζιμπούρ, για να πάρει τον λόγο ο Μοντέστο.

«Του αρέσει να είναι μπροστά από τον παίκτη και να του λέει διάφορα πράγματα. Πάνω απ' όλα, οι παίκτες ποτέ δεν έμεναν έκπληκτοι με τις επιλογές του».

Ο Μασάντο από τη μεριά του ανέφερε. «Μπορούσε να σε ρωτήσει για το παιχνίδι που έκανες και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μπροστά στους συμπαίκτες σου».

Όσον αφορά στον Αμπντούν, κατέληξε, λέγοντας λίγα και καλά. «Είναι καλός τύπος».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :