Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ... ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΦΑΓΙΕΤ



Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Ολυμπιακού, Όλιβερ Λαφαγέτ, έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κροατίας και για αυτό θα καθυστερήσει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι διεθνείς του Θρύλου.

Η «Χρβάτσκα» προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, έχοντας στις τάξεις της και τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού, που πρόσφατα απέκτησε την υπηκοότητα και θα την ενισχύσει ως νατουραλιζέ.

Για σήμερα (03/08) έχει προγραμματιστεί ρεπό, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται για λίγες ημέρες ακόμα στο Ζάγκρεμπ, πριν από την αναχώρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας για τη Γαλλία. Η Κροατία θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά του Πο και μάλιστα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελλάδα, την επόμενη Κυριακή (10/08, 19.00).

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μπορούν να δουν για πρώτη φορά τον 30χρονο γκαρντ αγωνιζόμενο κόντρα στους... μελλοντικούς συμπαίκτες του, Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Κώστα Σλούκα, καθώς το φιλικό θα προβληθεί σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :