Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (30-31/8)



Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν το Σαββατοκύριακο και οι τρεις αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον α’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ξεκινά και το ιταλικό πρωτάθλημα.

Πρεμιέρα, λοιπόν, για τη Γιουβέντους που "ανοίγει" πρώτη τις αναμετρήσεις των τριών αντιπάλων του Θρύλου, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας, το Σάββατο στις 19:00, την Κιέβο στη Βερόνα.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 22:00, η Ατλέτικο θα υποδεχθεί στο "Βιθέντε Καλντερόν" την Εϊμπάρ για την 2η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Και τα δυο αυτά ματς θα μεταδοθούν από το OTE Sport 5.

Όσον αφορά στη Μάλμε, έχει δύσκολη... "έξοδο" την Κυριακή. Συγκεκριμένα στις 18:30 αντιμετωπίζει στη Στοκχόλμη την Τζουργκάρντεν, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του σουηδικού πρωταθλήματος.

* Για όλα αυτά τα παιχνίδια θα δοθούν links από το blog μας για να δει όποιος επιθυμεί τους προσεχείς αντιπάλους του Ολυμπιακού στο Champions League.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :