Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ Η... ΓΑΛΑΤΑ!

Σε μία διοργάνωση που υπάρχουν θηρία και... μεγαθήρια, δε ξέρουμε κατά πόσο είναι λογικό κάποιος να εκφράζει προτιμήσεις.

Με βάση όμως την εικόνα κάποιων ομάδων μέχρι τώρα, ή κάποιες ειδικές καταστάσεις, ο Ολυμπιακός θα είχε πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης αν η κληρωτίδα του έκανε τη χάρη.

Μία ομάδα από το 1ο γκρουπ, μία από το 2ο και μία από το 4ο θα είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού.

Από το 1ο γκρουπ, καλό θα ήταν ο Ολυμπιακός να αποφύγει Ρεάλ,Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μ., Μπάγερν και Τσέλσι. Από εκεί και πέρα, κατά σειρά προτίμησης καλοδεχούμενες θα είναι οι Πόρτο, Μπενφίκα, Άρσεναλ.

Από το 2ο γκρουπ, τον Ολυμπιακό δε θα "χάλαγε" η Ζενίτ, η Βασιλεία και η Σαχτάρ του Ντόνετσκ. Για την τελευταία και μετά τον... βομβαρδισμό του γηπέδου της και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, μόνο το μυαλό τους στην μπάλα δεν έχουν οι παίκτες της. Αφήστε που μας... πάνε και τα χιόνια (Ζάγκρεμπ, Καζάν...)

Μακριά και αγαπημένοι, κατά σειρά προτίμησης από Παρί, Μάντσεστερ Σίτι, Ντόρτμουντ, Σάλκε και Γιουβέντους. Αν πρόκειται να κληρωθούμε με κάποια απ'αυτές πάντως, θα προτιμούσαμε τις δύο τελευταίες για διαφορετικούς λόγους την καθεμιά.

Από το 4ο γκρουπ, ας έρθει όποιος θέλει, πλην της Ρόμα. 

* Όσοι απολαύσετε τηλεοπτικά την κλήρωση, καλό θα είναι να... "παρακαλάτε" να πέσει σε δύσκολο όμιλο η Γαλατασαράι. Η πορεία Ολυμπιακού και Γαλατασαράι στη φάση των ομίλων του Champions League θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μονομαχία Ελλάδας-Τουρκίας για τη 12η θέση της UEFA με ότι αυτό συνεπάγεται...

** Ίσως μεγαλύτερη σημασία και από τις ομάδες που θα βγάλει η κληρωτίδα, να έχει το πρόγραμμα και η σειρά των αγώνων. Όλα παίζουν το ρόλο τους σε μία διοργάνωση... λεπτομερειών.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :