Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΣΤΙΣ... ΦΛΟΓΕΣ H Red Bull! *ΒΙΝΤΕΟ*



Φωτιά ξέσπασε σε μονοθέσιο της Red Bull κατά τη διάρκεια αγώνα επίδειξης στο Τσελιάμπινσκ ενόψει του ρωσικού Grand Prix, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Οι θεατές στην κεντρική πλατεία του Τσελιάμπινσκ πήγαν για να δουν την RB7, το μονοθέσιο με το οποίο ο Σεμπάστιαν Φέτελ αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2011.

Είδαν και πυροτεχνήματα, καθώς το μονοθέσιο το οποίο οδηγούσε ο 20χρονος Άγγλος Άλεξ Λιν άρπαξε φωτιά μετά από σειρά donuts που έκανε ο οδηγός.

Οι μηχανικοί έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά, την ώρα που το αδηφάγο κοινό τραβούσε φωτογραφίες και videos. Φουντωμένος από τους καπνούς και τις φλόγες ο Λιν, δεν κινδύνευσε.

Μόλις στο ουγγρικό Grand Prix την περασμένη εβδομάδα ο Λιούις Χάμιλτον είδε το μονοθέσιο του να παίρνει φωτιά κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ενώ την ίδια τύχη στον αγώνα είχε και η Toro Rosso του Ντανιίλ Κβίατ.

Δείτε το βίντεο:




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :