Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

OI... 1+1 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!

Από χθες -λίγο πριν την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Αφελάι- σας είπαμε τι ακριβώς παίζει τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό στο θέμα του επιθετικού-ών (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ας προσθέσουμε στο χθεσινό μας άρθρο λοιπόν, 2-3 πραγματάκια προκειμένου να είστε όσο πιο... κοντά είναι δυνατόν στην πραγματικότητα.

Ο βασικός φορ θα είναι... κανόνι με τον Κώστα Μήτρογλου να είναι στην κορυφή της λίστας, αλλά να μην έχει βρεθεί ακόμη η άκρη με την Φούλαμ... Πράγμα που δεν αποκλείεται να γίνει όσο περνάνε οι μέρες. Στο λιμάνι θεωρούν ότι υπάρχει ακόμα ένα... μικρό χρονικό περιθώριο για να φέρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Δεδομένα ο Ολυμπιακός "δουλεύει" ταυτόχρονα δυνατές περιπτώσεις επιθετικών,για την περίπτωση που δε βρεθεί άκρη με τη Φούλαμ, τόσο δυνατές που ο Γκουιντέτι της Μάντσεστερ Σίτι να θεωρείται από τις... τελευταίες λύσεις (σας ενημερώσαμε σχετικά νωρίτερα, δείτε ΕΔΩ).

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός ψάχνει και... επιθετικό "β" -μόνο τυχαίο δεν είναι το "β"- για την περίπτωση που ο Άλαν Πουλίδο δεν ξεμπερδέψει μέσα στις επόμενες μέρες με την Τίγκρες.

Ο επιθετικός "β" λοιπόν όπως φυσικά αναμένεται, δε θα είναι "μπαμ" αλλά περίπτωση σχετικά νεαρού ποδοσφαιριστή με καλές προοπτικές. Σαν τέτοιος είχε αποκτηθεί πέρσι ο Σέποβιτς, άσχετα αν δεν έπεισε τον Μίτσελ. Αποκτήθηκε και ο Ολαϊτάν που έδειξε πολλά θετικά στοιχεία αλλά η περιπέτεια της υγείας του τον "φρέναρε"...

Σε κάτι ανάλογο θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, με τις τελευταίες πληροφορίες να μιλάνε για παίκτη που παίζει στη "β" κατηγορία της χώρας του. 

 Γαλλία θα είναι αυτή; Ισπανία θα είναι; Θα δείξει πολύ σύντομα που θα γίνει το... Τουρ! 

Κάποια ονόματα έχουν κυκλοφορήσει ήδη, κάποια άλλα όχι, αλλά καλύτερα να μην μπούμε σε αυτό το... "τρυπάκι". Όχι ακόμα τουλάχιστον... 


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :