Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΕΥΡΩ-ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ! (PHOTOS)

Σβησμένα όνειρα... πόρνες μπάλες, εφιάλτες, από όλα είχε σήμερα το μενού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Η Σταντάρ Λιέγης έκανε πλάκα στον... Panathinaikos που θα παίξει προκριματικά στο... Εuropa League. 

Ας δούμε πως σχολιάζουν τη φάπα τα πράσινα ΜΜΕ...

(Δε γνωρίζουμε το λόγο, αλλά leoforos.gr  και prasini.gr  έχουν το ίδιο θέμα και φωτο, όπως και να έχει εμείς σας τα παρουσιάζουμε).



prasinanea.gr : Έσβησε το όνειρο...

Ο Παναθηναϊκός πληρώνοντας την αδράνεια που έδειξε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ηττήθηκε από τη Σταντάρ Λιέγης με 1-2 και θα συνεχίσει στα play-offs του Europa League.

leoforos.gr : Ο εφιάλτης του Όσιμ…

Η μπάλα ήταν… πόρνη, η Σταντάρ Λιέγης έκανε 2 γκολ με 2 ευκαιρίες και ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε το Champions League, χάνοντας 2-1.


Σάρκα και οστά πήρε ο… εφιάλτης του Ίβιτσα Όσιμ το βράδυ της Τρίτης στη Λεωφόρο, αφού η περίφημη φράση του «θρυλικού» τερματοφύλακα επιβεβαιώθηκε σε βάρος του Παναθηναϊκού. Η μπάλα ήταν… πόρνη, η τύχη γύρισε την πλάτη στο «τριφύλλι» και παρότι οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ήταν καλύτεροι στο γήπεδο, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη-πρόκριση, χάνοντας 2-1 και αποχαιρετώντας το ChampionsLeague.

prasini.gr : Ο εφιάλτης του Όσιμ…

Η μπάλα ήταν… πόρνη, η Σταντάρ Λιέγης έκανε 2 γκολ με 2 ευκαιρίες και ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε το Champions League, χάνοντας 2-1.

Σάρκα και οστά πήρε ο… εφιάλτης του Ίβιτσα Όσιμ το βράδυ της Τρίτης στη Λεωφόρο, αφού η περίφημη φράση του «θρυλικού» τερματοφύλακα επιβεβαιώθηκε σε βάρος του Παναθηναϊκού. Η μπάλα ήταν… πόρνη, η τύχη γύρισε την πλάτη στο «τριφύλλι» και παρότι οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ήταν καλύτεροι στο γήπεδο, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη-πρόκριση, χάνοντας 2-1 και αποχαιρετώντας το Champions League.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :