Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΛΩΝ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ (PHOTOS)



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε -όπως αναμενόταν- από την UEFA καλύτερος παίκτης της για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Οι άλλοι δύο υποψήφιοι ήταν οι Μανουέλ Νόιερ και Άριεν Ρόμπεν.

Στη τελετή που έγινε στο Μονακό, στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πορτογάλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης βραβεύθηκε ως ο καλύτερος από 54 δημοσιογράφους που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, έχοντας οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ, με ρεκόρ στο σκοράρισμα.


«Ήταν μια φανταστική σεζόν, μια ονειρική χρονιά, οπότε είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την ομάδα μου, τον προπονητή και τους οπαδούς. Είμαι ειλικρινά πολύ ευτυχισμένος. Πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς την ομαδικότητα τα προσωπικά βραβεία είναι αδύνατα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός σημείωσε 17 γκολ στην περυσινή διοργάνωση και είναι ο πρώτος που σκόραρε σε τελικό με δύο διαφορετικές ομάδες, καθώς το είχε κάνει για πρώτη φορά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2008.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :