Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΣΤΟ «Red Store» ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΦΕΛΑΪ!

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ιμπραΐμ Αφελάι, θα έχουν σήμερα οι οπαδοί του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στις 20:00 θα είναι στο «Red Store» στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, ο οποίος θα στείλει το δικό του μήνυμα προσφοράς, αγοράζοντας το συλλεκτικό t-shirt «Θρύλος για μια ζωή» και «Olympiacos for Life».

Η ανακοίνωση :

Πριν από το μεγάλο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, το βράδυ της Τετάρτης, ο νεοαποκτηθείς άσος του Ολυμπιακού, Ιμπραΐμ Αφελάι, θα δώσει το παρών στο Red Store, για να ξεναγηθεί εκεί, αλλά και για να ενισχύσει το έργο της UNICEF! Ο Ολυμπιακός στηρίζει έμπρακτα τον παγκόσμιο Οργανισμό και ο Ολλανδός εξτρέμ θα αγοράσει το συλλεκτικό t-shirt «Θρύλος για μια ζωή» και «Olympiacos for Life»!

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται στο επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού μας στις 20:00! Ο Αφελάι θα έχει την ευκαιρία να δει την μπουτίκ της ομάδας μας και να κάνει μια πρώτη επαφή με τον κόσμο! Πάνω απ’ όλα, όμως, θα στείλει το δικό του μήνυμα, για την προσφορά στο συνάνθρωπο -και δη στα παιδιά- και την αλληλεγγύη!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :