Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΣΠΡΕΪ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ UEFA!



Οι διαιτητές θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το σπρέι που έγινε γνωστό πλέον στους ποδοσφαιρόφιλους από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, και σε Champions, Europa League και προκριματικά Euro!

Ο Μισέλ Πλατινί έκανε την... αποκάλυψη πως το σπρέι των διαιτητών θα χρησιμοποιείται πλέον και στις διοργανώσεις της UEFA. Η «πρεμιέρα» της χρήσης του, θα γίνει στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ της Τρίτης (12/08), ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη. Από εκεί και πέρα, θα χρησιμοποιείται κανονικά στους ομίλους του Champions League και του Europa League, αλλά και στα προκριματικά για το Euro 2016.

«Μετά από το επιτυχημένο τεστ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ17 της Μάλτας, είμαι χαρούμενος να ανακοινώσω πως η επιτροπή διαιτησίας της UEFA ενέκρινε την χρήση του στις κυριότερες διοργανώσεις μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :