Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΞΕΧΩΡΙZEI TON... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΟΛΟΦ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ!



Μια μεγάλη καριέρα έφτασε στο τέλος της και ο μεγάλος Όλοφ Μέλμπεργκ είπε το οριστικό "αντίο" από την ενεργό δράση, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Σουηδός «βράχος» της άμυνας του Ολυμπιακού για μια μεγάλη περίοδο, κρέμασε τα παπούτσια του, καθώς αποτελεί παρελθόν από την Κοπεγχάγη και μπορεί να αισθάνεται ακόμα σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, αλλά γνωρίζει πως ο χρόνος είναι... αμείλικτος για όλους.

«Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά και ρεαλιστής επίσης. Τώρα έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν έχω πλέον την ευκαιρία να παίζω σε υψηλό επίπεδο», είπε αρχικά ο Μέλμπεργκ, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το ποια «εποχή» της καριέρας του ήταν η καλύτερη, δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ για να απαντήσει.

«Στον Ολυμπιακό πέρασα φανταστικά όλα αυτά τα τρία χρόνια που έμεινα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων», ανέφερε ο Μέλμπεργκ, ο οποίος θα έχει για πάντα στη μνήμη του αυτά που έζησε στο Λιμάνι.

Ένας ποδοσφαιριστής που έκανε καριέρα στο Καμπιονάτο και... «έφαγε με το κουτάλι» τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, χαρακτήρισε ως καλύτερη περίοδο της καριέρας του την τριετία του στον Ολυμπιακό. Δεν είναι μικρό πράγμα...

Ο Μέλμπεργκ νιώθει μεγάλη τιμή που έπαιξε για το Θρύλο κι ο Ολυμπιακός θα θεωρεί πάντοτε τιμή του ότι συνεργάστηκε με έναν τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :