Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΡΙΤΟ 10ΛΕΠΤΟ, ΑΛΛΑ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ!



Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αναντολού Εφές στην πρώτη αναμέτρηση στην Τουρκία για το «Gloria Cup» αλλά το σημαντικότερο για τον προπονητή του Θρύλου ήταν τα λάθη και η κακή τρίτη περίοδος που πρέπει να διορθωθούν στην συνέχεια.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης στην Τουρκία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Ήταν για εμάς το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας, αλλά το πιο δυνατό. Προφανώς και οι δύο ομάδες δεν είναι έτοιμες. Εμείς έχουμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς στη θέση “3” και πρέπει να βρούμε λύσεις. Εγώ θα κρατήσω το τρίτο δεκάλεπτο που ήταν πολύ κακό για εμάς, κάναμε 8 λάθη, είχαμε κακές επιλογές, αλλά θα κρατήσω και την αντίδραση μας όταν βρεθήκαμε πίσω με έξι πόντους. Δεν είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε, σημαντικό είναι πως αντιδράσαμε σωστά και αμυντικά και επιθετικά. Εύχομαι καλή τύχη στην Εφές και να έχουν υγεία».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :