Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ : ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΟΙ 20 ΠΟΝΤΟΙ...



Ο “εγκέφαλος” των “πλάβι” δηλώνει στο "gazzetta.gr" ότι η Σερβία βγήκε στο γήπεδο για να βρει την χαμένη αίγλη του παρελθόντος και παραδέχεται ότι η εικόνα του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων.

Ένας τραυματισμός του στέρησε πέρυσι την δυνατότητα να βοηθήσει την Εθνική Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, αλλά φέτος δήλωσε παρών και η άνοδος της απόδοσής του, ήταν φανερό ότι είχε μεγάλο αντίκτυπο στην αδιαμφισβήτητη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας των “πλάβι” από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο λόγος για τον Μίλος Τεόντοσιτς (13π., 5ασ.), που κόντρα στην Ελλάδα, είχε σημαντική συνεισφορά στην πιο μεγάλη νίκη (90-72) των Σέρβων στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ένα αποτέλεσμα που “σφράγισε” το εισιτήριο της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην οκτάδα του κόσμου.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο 27χρονος Σέρβος πρώην point-guard του Ολυμπιακού μίλησε για την σπουδαία εμφάνιση της Εθνικής του ομάδας, το μεγάλο κίνητρο των συμπαικτών του, την πραγματική διαφορά Ελλάδας-Σερβίας και τις προσδοκίες του για τη συνέχεια.

-Πως καταφέρατε να “εκτροχιάσετε” την Ελλάδα από την ξέφρενη πορεία στην οποία είχε μπει από την πρεμιέρα του τουρνουά;

«Πριν από το παιχνίδι, ξέραμε ότι μας περίμενε μία μεγάλη μάχη και ίσως η πιο δύσκολη αποστολή στο τουρνουά, γιατί η Ελλάδα δεν ήταν μόνο αήττητη, αλλά έπαιξε πολύ καλό και ολοκληρωτικό μπάσκετ στην 1η φάση! Για μας ήταν μία πολύ μεγάλη πρόκληση αυτό το νοκ-άουτ παιχνίδι, γιατί είμαστε πεισμωμένοι από τις ήττες που κάναμε στη Γρανάδα και θέλαμε να δείξουμε ότι αξίζουμε καλύτερης τύχης...»

-Οι Σέρβοι δημοσιογράφοι μας έλεγαν ότι ίσως κάνατε το καλύτερο παιχνίδι σας την τελευταία τετραετία...

«Η αλήθεια είναι ότι πιάσαμε εξαιρετική απόδοση και αυτή η διαφορά των 20 πόντων, δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων. Δέκα φορές να ξαναπαίξουμε, δύσκολα θα ξαναβρούμε τέτοιο ρυθμό σε άμυνα κι επίθεση, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.»

-Αυτή η ηχηρή πρόκριση σε βάρος της Ελλάδας, ήταν ένα μήνυμα για την εφετινή δυναμικότητα της Σερβίας;

«Θα δούμε αν είναι έτσι τα πράγματα. Προς το παρόν, αυτό που μετράει είναι ότι περάσαμε στους “8” και συνεχίζουμε! Έχουμε τρεις μέρες να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον προημιτελικό. Αν παίξουμε έτσι και στο επόμενο ματς, όμως, έχουμε μεγάλη τύχη για κάτι καλό!»


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :