Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.! *VIDEOS*



Ο Φακούντο Πάρα αποδείχθηκε η... χρυσή αλλαγή του Στάικου Βεργέτη και στο 88' με ξερό βολέ ισοφάρισε το γκολ του Τερέ από το 33', χαρίζοντας μια παλικαρίσια ισοπαλία με 1-1 στον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Μπεσίκτας!

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν τα παράτησε κόντρα στην Μπεσίκτας, παίρνοντας βαθμό στο φινάλε και θα γυρίσει με την ισοπαλία από την Τουρκία.

Θετικά ξεκίνησε την πορεία του στους ομίλους του Europa League o Αστέρας Τρίπολης, καθώς απέσπασε βαθμό από την Μπεσίκτας στο «Κεμάλ Ατατούρκ», χάρις σε γκολ του Φακούντο Πάρα στο 88ο λεπτό και ενώ η Μπεσίκτας ήταν πιο απειλητική σε όλο το παιχνίδι και είχε καταφέρει να προηγηθεί στο 32’ με τέρμα του Τόρε.

Ο Αργεντινός αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, καθώς μπήκε στο 8’ στο γήπεδο.

Με έμφαση στην άμυνα παρατάχθηκε ο Αστέρας, καθώς μπροστά από το αμυντικό δίδυμο των Γκοϊάν και Σανκαρέ, έπαιζε ο Ζησόπουλος. Ο Ουσέρο ήταν δίπλα του, ενώ ο Ρόλε είχε και πάλι ρόλο οργανωτή. Μοναδικός προωθημένος στην επίθεση έπαιξε ο Μπαράλες.

Οι Αρκάδες έδειξαν καλό πρόσωπο σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό ματς της φετινής σεζόν, ύστερα από τις προκρίσεις κόντρα σε Ροβανιέμι, Μάιντς, Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς, καθώς έβρεξε πολύ στην Κωνσταντινούπολη πριν τον αγώνα.

Το 1-1 του Αστέρα είναι "χρυσό" για την Ελλάδα, τόσο για τον βαθμό που κατακτήθηκε, όσο και για τους βαθμούς που έκοψε από την Τουρκία. Δείτε αναλυτικά το λόγο ΕΔΩ

Μπεσίκτας (Σλάβεν Μπίλιτς): Τολγκά, Νέσιπ, Μότα, Φράνκο, Σίβοκ, Χάτκινσον, Κάβλακ, Ογκουζάν (69’ Σόσα), Γιοκχάν, Σαχάν (85’ Κερίμ), Πεκτεμέκ (30’ Τοσούν)

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης (76’ Μουνάφο), Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ρόλε, Μπαντιμπανγκά (68’ Πάρα), Μάσα, Μπαράλες (85’ Γιαννιώτας)

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης :



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :