Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕ ΛΙΓΗ... ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ



Ο Ολυμπιακός «πετάει» για το Μάλμε και θα φτάσει το μεσημέρι στη σουηδική πόλη για το καθοριστικό ματς της Τετάρτης, με πίστη και αποφασιστικότητα για τη νίκη που θα του δώσει σίγουρα την τρίτη θέση του ομίλου αλλά και μεγάλο... «αέρα» για να συνεχίσει στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει με μία μικρή καθυστέρηση καθώς τελευταία στιγμή άλλαξε η πύλη αναχώρησης. Από την πλευρά της διοίκησης των ερυθρόλευκων είναι μαζί ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέτζος, ο οποίος είναι επικεφαλής της αποστολής, ενώ μαζί ταξιδεύουν ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Δημήτρης Αγραφιώτης, ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο τεχνικός διευθυντής Πιέρ Ισά αλλά και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Στην πτήση τσάρτερ βρίσκεται και η ομάδα νέων του Ολυμπιακού, η οποία παίζει την Τετάρτης στις 15.30 με την Μάλμε για το Youth League.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :