Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΔΕΚΑ... «ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ



Σχεδόν οι μισοί παίκτες από τη λίστα που δήλωσε ο Ολυμπιακός στην ΟΥΕΦΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Πρόκειται για τους Κασάμι, Ντουρμάζ, Μποτία, Μαζουάκου, Ελαμπντελαουί, Μπενίτες και τους Έλληνες Γιαννούλη, Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο και Αυλωνίτη.

Αυτοί οι παίκτες έχουν τη δίψα να συμμετάσχουν στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού, την ώρα που ο Ολυμπιακός μπορεί να στηριχθεί και σε ποδοσφαιριστές με σημαντική εμπειρία στη διοργάνωση.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ πάνω απ' όλους, αλλά και οι Αφελάι, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Σαλίνο, Εντινγκά, Ρομπέρτο, Μέγιερι με τους Έλληνες Μανιάτη, Μήτρογλου, Σιόβα να έχουν παίξει πολλά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός έχει, λοιπόν, ένα μίγμα παικτών με παρελθόν στη διοργάνωση αλλά και πρωτοεμφανιζόμενων, το οποίο θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει κατάλληλα ο Μίτσελ έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να διακριθεί και στη φετινή σεζόν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :