Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!



Ο Ολυμπιακός των πολλών αλλαγών στο ρόστερ του θα έχει βαρύ πρόγραμμα μετά την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, καθώς σε διάστημα 18 ημερών δίνει 6 αγώνες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Ελλάδα!

Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν το πρόγραμμά τους μετά την διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων με τον εντός έδρας αγώνα τους με τον ΟΦΗ στις 13 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί τρεις ημέρες μετά το μεγάλο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ στις 20-21 Σεπτεμβρίου (όπου υπάρχει το ματς με τη Βέροια εντός) είναι η επόμενη αγωνιστική.

Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι βάσει του προγραμματισμού της ΕΠΟ για το Κύπελλο θα έχουν και ένα παιχνίδι στην φάση των ομίλων του θεσμού σε μία εκ των εξής ημερομηνιών: 23, 24 ή 25 Σεπτεμβρίου. Σημειωτέον το Κύπελλο είναι σε εξέλιξη ως προς την 1η φάση και η κλήρωση για τα γκρούπ θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Στηνσυνέχεια στις 27-28/09 είναι 5η αγωνιστική με τον αγώνα του Περιστερίου με τον Ατρόμητο για να έρθει την 1η Οκτωβρίου η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλμε στην 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία θα παίξει και σημαίνοντα ρόλο για την περαιτέρω πορεία του στην Ευρώπη.

Θα είναι μία αρκετά δύσκολη περίοδος για τον Ολυμπιακό με δεδομένο πως... μοντάρεται ακόμα και ότι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά το ερυθρόλευκο πρόγραμμα από τις 13 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου:

Σούπερ Λίγκα, 3η αγωνιστική 13 /9: Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Τσάμπιονς Λιγκ, 1η αγωνιστική 16/9: Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης

Σούπερ Λίγκα, 4η αγωνιστική 20 ή 21/9: Ολυμπιακός - Βέροια

Κύπελλο, 1η αγωνιστική ομίλων: 23, 24 ή 25/09

Σούπερ Λίγκα, 5η αγωνιστική 27 ή 28/9: Ατρόμητος - Ολυμπιακός

Τσάμπιονς Λιγκ, 2η αγωνιστική 1/10: Μάλμε - Ολυμπιακός


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :