Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΛΙΓΟ... ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΜΑΛΜΕ!



Αν και βρέθηκε να χάνει στο μισάωρο 3-1 από την Χάκεν, η Μάλμε επέστρεψε και πήρε σημαντικό 3-3 εκτός έδρας.

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στη Σουηδία έκανε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Η Μάλμε (αγωνίστηκε σε σύστημα 4-4-2) παρόλο που από νωρίς ήταν πίσω με δύο γκολ, πήρε τον βαθμό στην έδρα της 4ης, Χάκεν, και θα είναι και την 23η αγωνιστική στο Νο1 της βαθμολογίας.

Στο 5' ο Σίμον Γκούσταφσον έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, όμως μόλις έξι λεπτά αργότερα ο Φόρσμπεργκ έκανε το 1-1. Μέσα σε δέκα λεπτά (18'-28') η Χάκεν πήρε προβάδισμα νίκης με τους Τόρβαλντσον και Γκούσταφσον, κάτι που ανάγκασε τον τεχνικό της Μάλμε να αλλάξει στόπερ και να βάλει τον Χάμαρ στη θέση του Κόντσα.

Στην επανάληψη η Μάλμε σε διάστημα τριών λεπτών πέτυχε δύο γκολ και μπόρεσε να το κρατήσει. Στο 53' ο Φόρσμπεργκ μείωσε σε 3-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ για να γράψει το τελικό 3-3 στο 56' ο Τελίν.

Μάλμε (Αγκερ Χαρέιντε): Ολσεν - Κόντσα (32' Χαμάρ), Τίνερχολμ, Κονατέ, Χελάντερ - Χάλστι, Αντού, Φόρσμπεργκ (72' Κροον), Ρόζενμπεργκ - Ερικσον, Τελίν (81' Μεχμέτι).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :