Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ!) ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΑΟΡΛΕ...

Στην σκιά του τραυματισμού του Τρεμέλ Ντάρντεν, αλλά και του Ιωάννη Παπαπέτρου, σήμερα στις 14:00 (!) ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί στο Κάορλε το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού επί ιταλικού εδάφους με αντίπαλο την Φορλί, ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αρχίσει να δουλεύει σχήματα χωρίς τον Τρεμέλ Ντάρντεν στη διάθεσή του, καθώς οι μέρες περνάνε και ο αγώνας νοκ-άουτ του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ, όλο και πλησιάζει (8/10).

Το κακό για τον κόουτς του Ολυμπιακού είναι ότι δε θα μπορέσει να δουλέψει με Ντάρντεν και Παπαπέτρου ούτε στα πολύ πιο δυνατά φιλικά που θα γίνουν στην Τουρκία σε λίγες μέρες, στο πλαίσιο του Rixos Cup, στο οποίο πήρε και πέρσι μέρος ο Ολυμπιακός και μάλιστε το κατέκτησε! 

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πρόθεση ν'αποκτηθεί παίκτης στη θέση "3" για μία σειρά από λόγους (δείτε το θέμα ΕΔΩ) , ο Μπαρτζώκας έχει στη διάθεσή του για τη θέση του σμολ φόργουορντ μόνο τον Ματ Λοτζέσκι. Εκ των πραγμάτων θ'αναγκαστεί λοιπόν να δοκιμάσει σχήματα με τρεις γκαρντ στην ομάδα του, που έτσι κι αλλιώς είχε στο μυαλό του για τη φετινή χρονιά...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :