Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ!



Στον Εργοτέλη θα αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο 23χρονος εξτρέμ, Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Οι δυο ήττες του Εργοτέλη σε ισάριθμες αγωνιστικές οδήγησαν μεν τη διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου στην απομάκρυνση του Χουάν Φεράντο, αλλά και σε κινήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση του Εργοτέλη λίγο πριν εκπνεύσει η σχετική διορία.

Έτσι, μετά την επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Σάββα Γκέντσογλου, οι Κρητικοί ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Ο 23χρονος εξτρέμ των ερυθρόλευκων δεν συμπεριλαμβανόταν στις πρώτες επιλογές του Μίτσελ για την τρέχουσα σεζόν και αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Οπότε, μετά τη θητεία του στον Πλατανιά, ο νεαρός μεσοεπιθετικός ετοιμάζει... ξανά βαλίτσες για την Κρήτη, αλλά αυτή τη φορά για το Ηράκλειο όπου θα ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του Εργοτέλη.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :