Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

«ΕΙΔΩΛΟ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ»!



Η αποθέωση συνεχίζεται και μακάρι να μη σταματήσει ποτέ, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι η θητεία του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα πάει από το καλό στο... καλύτερο!

Η εμφάνιση του διεθνή πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού στο εμφατικό 5-1 της Ρόμα επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας προκάλεσε νέα... παράκρουση στα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία μέσα σε δύο εβδομάδες αγώνων έχουν ξεχάσει ήδη τον Μεχντί Μπενατιά!

«Ενας νεαρός που παίζει σαν βετεράνος. Είδωλο» η κριτική της τοπικής «Messaggero» για τον Μανωλά, ο οποίος δεν «έβγαλε» το 90λεπτο λόγω μυϊκών ενοχλήσεων, αλλά λογικά θα δώσει κανονικά το «παρών» στο επόμενο ματς πρωταθλήματος (εντός, με την Κάλιαρι), όπου θα έχει νέο παρτενέρ, αφού ο Νταβίντε Αστόρι τέθηκε νοκ άουτ για έναν μήνα.

«Πιο πολύ και από ομηρικό ήρωα, ο Ελληνας έχει όνομα πιστολέρο λόγω της ταχύτητάς του» προσθέτει με τη σειρά της η «Gazzetta dello Sport», ενώ η «Corriere» συμπληρώνει πως...

«είναι ένα τείχος μπροστά από τον Ντε Σάνκτις. Δεν δημιουργεί νοσταλγία για κάποιον Μπενατιά. Η δύναμή του φαίνεται κυρίως όταν... βγαίνει και η Ρόμα δέχεται γκολ».

Μικρότερος... παροξυσμός, αλλά ικανοποίηση και για την εμφάνιση του Βασίλη Τοροσίδη. Η πιο χαρακτηριστική φράση στον Τύπο... «Η Ρόμα έχει τρία καθαρόαιμα αριστερά μπακ (Κόουλ, Εμανούελσον, Χολέμπας), αλλά παίζει ένα δεξί. Και τα πάει μια χαρά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :