Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΕΛΕΙ ΣΕ... ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΑΟΚ



Η αναβολή της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super league αλλάζει τον προγραμματισμό των ομάδων, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Στον ΠΑΟΚ συμφώνησαν με τη συγκεκριμένη απόφαση σεβόμενοι απόλυτα τη μνήμη του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, που έχασε τη ζωή του, όμως η επόμενη μέρα ανοίγει τη σύζητηση για το πότε πρέπει να γίνει η συγκεκριμένηγ αγωνιστική.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης επισήμαναν ότι δημιουργήθηκε θέμα λόγω της αγωνιστικής απραξίας αρκετών ημέρων, στην οποία θα υποχρεωθούν οι ομάδες – θα παίξουν και πάλι στις 19 Οκτωβρίου καθώς υπάρχει και διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής- όμως για καθαρά πρακτικούς λόγους θεωρούν ότι δεν πρέπει τότε να διεξαχθούν οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής αλλά αυτοί της 7ης.

Με την άποψη αυτή τάσσονται αρκετές ομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", που σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αλλάξουν ριζικά τον προγραμματισμό τους καθώς κάποιες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες έχουν «κλείσει» αεροπορικά εισιτήρια για τα ταξίδια τους και έχουν κάνει κρατήσεις δωματίων σε ξενοδχεία.

Βέβαια, βάσει κανονισμού ο ΠΑΟΚ στις 19 Οκτωβρίου θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό καθώς δεν υπήρξε αναβολή ενός αγώνα για να προγραμματιστεί σε εμβόλιμη ημερομηνία αλλά αναβλήθηκε ολόκληρη αγωνιστική. Όμως κάτι τέτοιο σημαίνει αλλαγές και επιπλέον έξοδα για ομάδες.

Αν τελικά η 6η αγωνιστική οριστεί σε εμβόλιμη ημερομηνία, τότε λογικά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο oπότε και υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :