Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΙ... ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΡΑΜΠΙΟ



Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού να ολοκληρώθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα, ωστόσο πολλές ομάδες κάνουν ήδη τον προγραμματισμό για τον Γενάρη, ή ακόμα και για το επόμενο καλοκαίρι.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Ιταλοί γράφουν για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, αντιπάλου του Ολυμπιακού, για τον Αντριέν Ραμπιό.

Ο Γάλλος μέσος ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 και έχει ζητήσει ήδη νέο deal, απαιτώντας 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ετησίως, όσα δηλαδή και ο Μάρκο Βεράτι. Από τη στιγμή που το θέμα δεν έχει κλείσει, υπάρχουν ομάδες, όπως η Ρόμα και η Γιουβέντους, που τον έχουν στη λίστα τους και ετοιμάζονται να κάνουν την κίνησή τους.

Άλλωστε, από τον Γενάρη, εφόσον δεν ανανεώσει, θα μπορούν να συζητήσουν μαζί του, χωρίς να χρειαστεί να πάρουν... άδεια από την Παρί.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :