Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Μ. ΣΟΥΑΡΕΣ : Η ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΕΧΑΣΕ ΕΚΕΙ...



Μετά τον Μάρκους Ρόζενμπεργκ που μίλησε για την «καυτή» έδρα του Ολυμπιακού (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), σειρά πήρε ο Μάριο Σουάρες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι η πρώτη που θα επισκεφτεί το Καραϊσκάκη και ήδη όπως φαίνεται, οι Ισπανοί έχουν αρχίσει να ζυγίζουν κάπως διαφορετικά τα πράγματα, καθώς ο "Ναός" του Θρύλου αποτελεί μια από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης. Πρόσφατο παράδειγμα, το 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από μερικούς μήνες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ισπανίας, μίλησε για τον όμιλο που μετέχει η ομάδα του, σημειώνοντας πως τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα.

«Δεν συμφωνώ με τον κόσμο που λέει πως είναι ένας εύκολος όμιλος. Θα παίξουμε στην Αθήνα το πρώτο ματς παιχνίδι, σε μια δυνατή έδρα. Η Γιουνάιτεντ έχασε εκεί. Μετά αντιμετωπίζουμε τη Γιουβέντους. Αυτά είναι τα δυο πρώτα παιχνίδια και όλοι ξέρουν πως η αρχή είναι ζωτικής σημασίας στο Champions League», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Σουάρες, ο οποίος δείχνει να υπολογίζει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :