Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΑΒΡΑΑΜ



Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν έκανε το ντεμπούτο του με την Τραμπζονσπόρ. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν στην αποστολή της τουρκικής ομάδας για τον εντός έδρας, αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν αγωνίστηκε.

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς συμπεριέλαβε τον Αβραάμ στην 18άδα, αλλά τον κράτησε στον πάγκο, καθώς έχει κάνεις λίγες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, αφού υπέγραψε την 1η Σεπτεμβρίου στην ομάδα της Τραπεζούντας.

Στη συνέχεια ο διεθνής αμυντικός γύρισε στην Ελλάδα καθώς είχε υποχρεώσεις με την εθνική Ελλάδας. Έκανε προπονήσεις με την Τραμπζονσπόρ μόνο λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε.

Την προσεχή Πέμπτη η τουρκική ομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μέταλιστ Χάρκιβ, με την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Γιουρόπα Λιγκ να διεξάγεται στην πόλη Λβιβ.

Δεν αποκλείεται να κάνει εκεί το ντεμπούτο του με την Τραμπζονσπόρ ο Αβραάμ ή την μεθεπόμενη Δευτέρα (22/09) στο ματς πρωταθλήματος, εκτός έδρας, με την Μπουγιουκσεχίρ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :