Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Ούτε η φορμαρισμένη Μίλαν μπόρεσε να σταματήσει τη Γιουβέντους! Με τον Τέβες να επιβεβαιώνει ξανά πως είναι σε... «δαιμονιώδη» κατάσταση, η εκ των ευρωπαϊκών αντιπάλων του Ολυμπιακού απέδρασε απ’ το Σαν Σίρο!

Η Γιουβέντους έκοψε τη… φόρα της φορμαρισμένης Μίλαν και παίρνοντας διπλό μέσα στο Σαν Σίρο με σκορ 0-1 απέδειξε πως όποιος της κουνηθεί… τον καθαρίζει!

Χρυσός σκόρερ για τους πρωταθλητές ο Τέβες (71’) -μετά από… μαγική ασίστ του Πογκμπά- που βρήκε δίχτυα για τρίτο σερί παιχνίδι (μετά από Ουντίνεζε, Μάλμε) και επιβεβαίωσε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές οι θριαμβευτές (με τον Αλέγκρι να παίρνει... εκδίκηση απ' την πρώην), πρώτη απώλεια βαθμών για τους «ροσονέρι» που ειδικά στο δεύτερο μέρος δεν έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :