Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ... ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ!



Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει… φρικάρει με τις μεγάλες αράχνες που υπάρχουν στο Λίβερπουλ, σύμφωνα με πηγή του συλλόγου που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Λόγω του θερμού φθινοπώρου οι αράχνες έχουν μεγαλώσει λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό τους τελευταίους μήνες και προκαλούν... φόβο στον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος τις βρίσκει στο σπίτι του. Μάλιστα, ο Μπαλοτέλι για αυτό τον λόγο φοβάται να πάει στο μπάνιο τα βράδια!

«Είναι τόσο μεγάλες που τον κάνουν να τρέχει μόλις τις βλέπει. Λέει ότι τις βρίσκει σπίτι του και φρικάρει κάθε φορά. Ο Μάριο είναι ένας σκληρός τύπος και δεν φοβάται συνήθως τις αράχνες, αλλά τώρα φοβάται να πάει ακόμα και στο μπάνιο το βράδυ, για να μην ανοίξει το φως και βρει κάποια μεγάλη και μαλλιαρή αράχνη να τον κοιτάει!», αναφέρει η πηγή.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :