Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ «ΔΕΣΙΜΟ»!



Το ρόστερ του Ολυμπιακού διαμορφώθηκε με το τέλος των μεταγραφών. Η ευρωπαϊκή λίστα αποφασίστηκε από τον Μίτσελ και πλέον ο Ισπανός τεχνικός καλείται να... «δέσει» το ανανεωμένο σύνολο των ερυθρόλευκων.

Με τον χρόνο να μην είναι σύμμαχος μιας και οι επίσημες υποχρεώσεις έχουν ήδη αρχίσει και σε δύο εβδομάδες ακολουθεί η ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Μίτσελ είναι επιφορτισμένος με το να δημιουργήσει εγκαίρως ένα «δεμένο» σύνολο στον αγωνιστικό χώρο. Μια σημαντική πρόκληση για τον Ισπανό τεχνικό.

Με τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν στο ρόστερ τπυ Θρύλου, οι λεγόμενοι «παλιοί» είναι οκτώ παίκτες και όλοι οι υπόλοιποι νέα πρόσωπα. Ο Ρομπέρτο έχει... «καπαρωμένη» θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Στην άμυνα υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις, όμως ο Μίτσελ βασίστηκε εξ αρχής σε συγκεκριμένα πρόσωπα που έχουν χρόνο συμμετοχής μαζί. Συγκεκριμένα τους Ελαμπντελαουΐ, Αμπιντάλ, Μασουακού και τελευταία τον Μποτία, ο οποίος αποτελεί προσωπική του επιλογή και ήρθε ως αντικαταστάτης του Μανωλά.

Μεσοεπιθετικά υπάρχουν σαφώς περισσότερες επιλογές. Στον άξονα έφυγε ο Σάμαρης, ήρθε ο Μιλιβόγεβιτς, ο Κασάμι έδειξε από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια ότι θα αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του, ενώ εκεί έχει ακόμα τους Μανιάτη, Εντινγκά και Τσόρι.

Από την επίθεση θα λείπει ο Κάμπελ, αλλά επανέρχεται ο Μήτρογλου, ο οποίος ήταν κομβικός στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρώτο μισό της περσινής περιόδου πρόλαβε να βρει 17 φορές δίχτυα. Μπενίτες και Διαμαντάκος θα πάρουν και αυτοί τις ευκαιρίες τους. Ο Αφελάι αν πιάσει υψηλά στάνταρ θα κάνει τη διαφορά, με τον Ντουρμάζ ν’ αποτελεί μια ακόμα πολύ ποιοτική επιλογή.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :