Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ



Ο Ντέγιαν Ράντονιτς από την Παρασκευή έχει πλήρες ρόστερ στις προπονήσεις του Ερυθρού Αστέρα αφού επέστρεψε και ο Κάλινιτς.

Ο Γιάκα Μπλάζιτς (αγωνίστηκε με την Σλοβενία) συμμετέχει εδώ και μέρες κανονικά στις προπονήσεις του Ερυθρού Αστέρα και την Παρασκευή ενσωματώθηκε και ο Νίκολα Κάλινιτς (Εθνική Σερβίας). Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς είναι πολύ ικανοποιημένος από όσα βλέπει από τους παίκτες του μέχρι στιγμής σε προπονήσεις και φιλικά. Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας στα τέσσερα φιλικά που έχει δώσει, έχει νικήσει Τσάτσακ, Παναθηναϊκό και Στρασμπούργ και ηττήθηκε από την Μπάγερν.

Ο Ράντονιτς ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, «Στην Γαλλία παίξαμε σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά με ποιοτικούς αντιπάλους όπως η Μπάγερν και ο Παναθηναϊκός. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα πρέπει αν δουλέψουμε περισσότερο ώστε τα παιδιά που έλειπαν στο Μουντομπάσκετ να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία μας. Φυσικά χρειάζεται προσοχή διότι είναι αρκετά επιβαρυμένοι».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :