Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ



Αφού ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στην Τραμπζονσπορ, ο Αβράαμ Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

Με ένα νέο πρόσωπο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του αγώνα με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2014, που θα γίνει στη Γαλλία και το όνομά του ακούει σε αυτό του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο πρώην πλέον αμυντικός του Ολυμπιακού, είχε ζητήσει και είχε λάβει μία ημέρα άδεια από τον Κλαούντιο Ρανιέρι, προκειμένου τη Δευτέρα να ταξιδέψει στην Τουρκία και να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στην Τραμπζονσπορ, όπως και έγινε.

Έτσι την Τρίτη το απόγευμα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά, προκειμένου να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και να προετοιμαστεί για το κυριακάτικο παιχνίδι στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης».

Το ευχάριστο για τον Ιταλό τεχνικό είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του. Μάλιστα, άπαντες γυμνάστηκαν μαζί και όχι σε δύο γκρουπ όπως έγινε τη Δευτέρα λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχαν οι μισοί την Κυριακή με τις ομάδες τους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :