Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΝΩΛΑΣ ΟΠΩΣ... ΑΛΝΤΑΪΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ!



Μανωλάς στα χνάρια του τεράστιου Αλνταΐρ! Ο 23χρονος πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού... τρελαίνει τους Ιταλούς που στο πρόσωπό του βλέπουν τον κορυφαίο Βραζιλιάνο!

Ο Κώστας Μανωλάς κατακτά τη Ρώμη! Μόλις ένα μήνα χρειάστηκε ο διεθνής αμυντικός για να κάνει... άνω - κάτω τη Serie A και τον Γκαρσία να δικαιώνεται για την επιλογή του. Ο πρώην ερυθρόλευκος στόπερ έπαιξε τρία ματς και ανήκει πλέον στη ραχοκοκαλιά της οπισθοφυλακής των Ρωμαίων. Αλλωστε, μαζί με τον Λιχστάινερ και τον Κάσερες είναι ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος. Μια λαμπρή αρχή και τόσες υποσχέσεις...

Σούπερ και η εμφάνισή του στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπου βαθμολογήθηκε από τη «Gazzetta dello Sport» με 7.

Μάλιστα, οι πρωτευουσιάνοι δεν διστάζουν να τον συγκρίνουν με έναν... θεό τους, τον Αλνταΐρ! Ο Βραζιλιάνος στο πρώτος έτος στη Serie A μπήκε με 7.5 στην πρεμιέρα του και στα δυο επόμενα είχε 6 και 6.5. Επειτα από τρία ματς, ο Μανωλάς έχει ακριβώς το ίδιο μέσο όρο (7 με Φιορεντίνα, 6.5 με Εμπολι και Κάλιαρι).

Ο Βάλτερ Σάμουελ ο οποίος, όπως μας θυμίζει το "gazzetta.gr" είχε κατακτήσει την τελευταία κούπα της Ρόμα είχε στα τρία πρώτα μέσο όρο που άγγιζε το 6.5, ενώ η βαθμολογία του 23χρονου αμυντικού είναι καλύτερη και από Ζάγκο, Καστάν, Μεξές...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :