Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ... ΜΑΛΜΕ! (ΡΗΟΤΟ)



Διαβάστε όσα θα θέλετε να ξέρετε για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας μας στο UEFA Champions League, Μάλμε.

Η Μάλμε είναι η επόμενη αντίπαλος του Θρύλου στο UEFA Champions League, καθώς την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στις 21:45, η ομάδα μας θα την αντιμετωπίσει στην Σουηδία. Οι Σκανδιναβοί επιστρέφουν στη διοργάνωση για πρώτη φορά από το 2011, αλλά στη φάση των ομίλων θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Πρόκειται για την περυσινή πρωταθλήτρια Σουηδίας, η οποία απέκλεισε στα προκριματικά Βέντσπιλς, Σπάρτα Πράγας και Σάλτσμπουργκ (κατά σειρά) για να βρεθεί στους ομίλους της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης. Μεγάλος πρωταγωνιστής σε όλη αυτή την πορεία, αλλά και… αστέρι της ομάδας είναι ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ.

Το γήπεδο που θα επισκεφτεί ο Ολυμπιακός είναι το «Swedbank Stadium», το οποίο είναι χωρητικότητας 24.000 θεατών, ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο 60χρονος Άγκε Χαρέιντε.

Κάνοντας μία μικρή ιστορική αναδρομή για την σουηδική ομάδα, η ημερομηνία ίδρυσής της είναι η 24η Φεβρουαρίου του 1910, ενώ έχει κατακτήσει 20 πρωταθλήματα Σουηδίας, 14 Κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ.

Ημερομηνία ίδρυσης: 24 Φεβρουαρίου 1910
Χώρα: Σουηδία
Πόλη: Μάλμε
‘Εδρα: Swedbank Stadium
Χωρητικότητα Γηπέδου: 24.000
Παρατσούκλι: Οι Μπλε
Πρόεδρος: Χάκαν Γέπσον
Προπονητής: Άγκε Χαρέιντε
Εγχώριοι τίτλοι: 20 Πρωταθλήματα Σουηδίας, 14 Κύπελλα Σουηδίας, 1 Σούπερ Καπ Σουηδίας
Διεθνείς τίτλοι: -

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :