Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

H... ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!


Όλοι τον αγαπάμε, σε αυτό δε χωράει καμία αμφιβολία.

Κάποιοι όμως, στην είδηση της επιστροφής του στο λιμάνι αναρωτήθηκαν σε τι κατάσταση είναι και αν θα μπορέσει να προσφέρει αυτά που ξέρει.

Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου, τον δικό μας "πιστολέρο" που επέστρεψε ως δανεικός από τη Φούλαμ για αυτή τη χρονιά.

Κατ'αρχήν, η κατάσταση του Μήτρογλου στον ψυχολογικό τομέα, είναι... κάτι παραπάνω από άριστη! Στις προπονήσεις της Εθνικής ο Μήτρογλου έχει απίστευτο κέφι, βάζει το κεφάλι κάτω και δουλέυει σκληρά και η διάθεσή του είναι εμφανείς σε όλους. Ο Κώστας ήθελε διακαώς να επιστρέψει στο "λιμάνι" του και από τη στιγμή που το πέτυχε είναι... ευτυχισμένος.

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά το αγωνιστικό επίπεδο του Κώστα Μήτρογλου, θα πρέπει να κάνουμε λίγες μέρες υπομονή για να το διαπιστώσουμε. 

Αυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε, είναι ότι ο "πιστολέρο" στις αιματολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν όλοι οι παίκτες για να δει ο Κλαούντιο Ρανιέρ σε τι φυσική κατάσταση είναι ο καθένας, ο Κώστας ήταν πρώτος με τα καλύτερα αποτελέσματα!

Γι'αυτό άλλωστε και τον ετοιμάζει ο Ιταλός τεχνικός  για την κορυφή της επίθεσης ο Ιταλός τεχνικός στον αγώνα με την Ρουμανία...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :