Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ... ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (PHOTO)


Το τι έχουμε διαβάσει από τους οπαδούς Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ ακόμα και... ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες, δεν μπορούμε να το περιγράψουμε με λόγια. 

Και να ήταν μόνο οι οπαδοί; Μέχρι και η εφημερίδα "ΩΡΑ" της ομάδας της... Football League, ειρωνεύτηκε τον Ολυμπιακό για τις πωλήσεις αυτού του καλοκαιριού.

Ας δούμε λοιπόν με στοιχεία, ποιοί είναι αυτοί που ειρωνεύτηκαν τον Ολυμπιακό για τις κινήσεις του :

* Στον Παναθηναϊκό οι "σοβαρές" μεταγραφές ήταν ο... Μπούρμπος και ο Στιλ και οι δανεικοί από την Πριμαβέρα Μπούι και Μπερίσα. 

Η... "κάβα" των χρημάτων που υπήρχε για τον... τραυματία Αλφάρο (250 χιλ ευρώ) δεν... πειράχτηκε, αφού ο παίκτης βρέθηκε... τραυματίας. Άσχετα αν μετά από λίγες μέρες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μεγαλύτερο του ενός χρόνου σε Ισπανική ομάδα.

Οι πράσινοι δεν... επένδυσαν αλλού αυτά τα... διαθέσιμα χρήματα, αφού άλλωστε το ρόστερ τους δεν έχει ανάγκη ενίσχυσης...

Κάπως έτσι... (δεν) κατέληξαν κάπου αλλού και τα λεφτά που υπήρχαν στην... άκρη για την περίπτωση Αμπεΐντ. Εκτός και αν όπως μας ενημέρωσαν οι αντικειμενικοί τα φυλάνε για τον... Γενάρη, που υπάρχει ενδεχόμενο να πάρουν τον παίκτη. 

* Στον ΠΑΟΚ του μεγαλοεπενδυτή Ιβάν Σαββίδη, η κάνουλα έκλεισε γρήγορα. Μέχρι και λαϊκά δικαστήρια είχαμε στην Τούμπα. Η εποχή λιτότητας είναι εδώ! 


* Στην ΑΕΚ της Football League, χάθηκε ο... εκλεκτός φορ Λέκιτς, επειδή η... γυναίκα του προτίμησε την... Εϊμπάρ έστω και με μικρότερες αποδοχές. Αφήστε που έκαναν αγώνα... δρόμου για να κληθεί στην Εθνική ο... Μάνταλος. 

Καλά θα κάνετε λοιπόν, όλοι εσείς που δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε, να κοιτάξετε την κατάσταση στις ομάδες σας. Πάτε εσείς με τα... Lada να κρίνετε τη Ferrari; Ήμαρτον... 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :