Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΟ «3Χ3» ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ... ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ



Κόντρα στη θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα του γκρουπ, Νεπτούνας, ο... ελλιπής Ολυμπιακός θέλει το «3Χ3» στη Λιθουανία.

Πρόκειται ασφαλώς για την πιο εύκολη ή καλύτερα... λιγότερο δύσκολη, αποστολή του Ολυμπιακού εκτός έδρας σε αυτή την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας. Όμως το παιχνίδι με τη Νεπτούνας απόψε (20:00, ΝΕΡΙΤ) είναι αρκετά... «πονηρό» για να το αντιμετωπίσει ως περίπατο στην Κλαϊπέντα η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς.

Αφενός μεν γιατί οι Λιθουανοί έδειξαν αρκετά ανταγωνιστικοί στο «σπίτι» τους νικώντας τον Ερυθρό Αστέρα την περασμένη εβδομάδα και θα παίξουν σε κατάμεστο γήπεδο, αφετέρου γιατί οι ερυθρόλευκοι θα είναι για άλλη μια φορά ελλιπείς. Στην Ελλάδα έμειναν οι τραυματίες Πρίντεζης και Παπαπέτρου, ενώ ο Ντάρντεν ταξίδεψε μεν με την αποστολή αλλά είναι ανέτοιμος και θα μείνει... θεατής.

Από την πλευρά του ο Πέτγουεϊ είχε έναν σπασμό στη μέση που δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά δεν θα χρησιμοποιηθεί για πολλή ώρα. Ο Τόμιτς, θέλοντας και μη, θα καταφύγει εκ νέου σε... αλχημείες προκειμένου να καλύψει τα κενά.

Με τον Λοτζέσκι μοναδικό σμολ φόργουορντ και σχήματα με τρεις κοντούς όταν παίρνει ανάσες και με τον ανεβασμένο Αγραβάνη να παίρνει πολύ χρόνο στη θέση «4», όπου πιθανώς να χρειαστεί να… κατέβει και κάποιος σέντερ.

Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς δεν σκοπεύει να υποτιμήσει την... «πρωτάρα» αντίπαλό του και ενώ έχει ήδη κερδίσει τη Βαλένθια στην Ισπανία και τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ. Ο Θρύλος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει... «στάση» στη Λιθουανία, όπου δεσπόζουν τα λάβαρα δύο πρώην παικτών του, του Άρβιντας Ματσιγιάουσκας και του Εουρέλιους Ζουκάουσκας και θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να διατηρηθεί αήττητος στο Δ’ Όμιλο, κάνοντας το «3Χ3».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γκαρθία Ορτίθ (Ισπανία), Ομπράντοβιτς (Βοσνία) και Γκλίσιτς (Σερβία).

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :