Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ (ΚΑΙ) ΜΕ ΚΟΣΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!



Δεύτερη απώλεια, μετά απ’ αυτή της Κωνσταντίνου υπέστη ο Ολυμπιακός, αφού η Σοφία Κοσμά θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα!

Συνεχίζεται η ατυχία για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου. Μετά τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η οποία δεν θα μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειες των ερυθρόλευκων για τους επόμενους 4-5 μήνες λόγω τραυματισμού, νοκ άουτ τέθηκε και η Σοφία Κοσμά.

Η διεθνής ακραία πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, για πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό, χωρίς να μπορεί να υπολογιστεί ο χρόνος αποθεραπείας της.

Οι ερυθρόλευκες μένουν πλέον με τρεις ακραίες, τις Βέσοβιτς, Μπραμπόροβα και Βλαχάκη, με τις δύο πρώτες να προορίζονται για βασικές και τη νεαρή Κρητικιά να αποτελεί την εναλλακτική για το σχήμα του Γιάννη Νικολάκη.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :