Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΙΔΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΝ... ΠΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ



Αν και προηγείται το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, ο Αναστασίου σε όλη την διάρκεια της πτήσης έβλεπε το... Ολυμπιακός - Ατλέτικο.

Την προσοχή του στραμμένη στο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους, φαίνεται πως έχει ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος, σύμφωνα με την εφημερίδα «GoalNews», σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού για το Αϊντχόφεν, παρακολουθούσε στο laptop το ματς του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Για τρεις ώρες, ο τεχνικός του "τριφυλλιού" ανέλυε τον τρόπο παιχνιδιού των ερυθρόλευκων, ενώ όποτε χρειαζόταν... πάγωνε την εικόνα, για να κρατήσει τις απαραίτητες σημειώσεις, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Δίπλα του ήταν και οι Δημήτρης Σαραβάκος και Γρηγόρης Παπαβασιλείου, που έριχναν... κλεφτές ματιές, χωρίς να είναι όμως προσηλωμένοι, όπως ο προπονητής των «πράσινων».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :