Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

«ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ... ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»



Στο Βέλγιο δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν το γεγονός ότι η Άντερλεχτ «έχασε» από το ρόστερ της τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, όντας από την αρχή βασικό μέλος των ερυθρόλευκων.

Ιδιαίτερα στο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Μιλιβόγεβιτς πραγματοποίησε εμφάνιση παγκόσμιας κλάσης, όντας απροσπέλαστος.

Ο Θρύλος φαίνεται πως πέτυχε... «λαβράκι» με την απόκτηση του Σέρβου, αφού ο παίκτης ανταποκρίθηκε αμέσως στα «θέλω» του Μίτσελ.

Χαρακτηριστικό, είναι και το γεγονός πως σε όλα τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί είναι από τους πρώτους παίκτες του Θρύλου σε χιλιόμετρα, κλεψίματα και σωστές μεταβιβάσεις.

Πρόκειται για ένα πραγματικό «εργαλείο», όπου αν αναλογιστεί κανείς και την δεδομένη ποιότητα που έχει σαν ποδοσφαιριστής, αποτελεί μεγάλη μονάδα για τους ερυθρόλευκους.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «hln.be», αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να αγοράσει τον Σέρβο μέσο από την Άντερλεχτ, με τον ίδιο να εμφανίζεται πρόθυμος σ' αυτή την προοπτική».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :