Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΒΟΥΖΑΣ



Μπορεί το επόμενο παιχνίδι των Νέων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη να είναι προγραμματισμένο για τις 22 Οκτωβρίου, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που εμποδίζει τους ανθρώπους της ακαδημίας των ερτθρόλευκων να τσεκάρουν από τώρα τον επόμενο αντίπαλό τους!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, έχει αρχίσει από τώρα να βλέπει τη Γιουβέντους, που είναι και ο επόμενος αντίπαλος των ερυθρόλευκων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Youth League της UEFA!

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου, την περασμένη Τετάρτη πήραν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση με το τελικό 1-3 στη Σουηδία απέναντι στη Μάλμε και όπως είναι φυσικό θέλουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται και κόντρα στη Γιουβέντους.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη παρακολουθήσει τη Γιουβέντους σε βίντεο από πρόσφατο αγώνα των Ιταλών. Έτσι πρόκειται να τσεκάρει ποια είναι τα αδύνατα σημεία της αντιπάλου του Θρύλου, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να... «χτυπήσει» όπως πρέπει και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θέλει και ειδικά μέσα στο γήπεδό της.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :