Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

«ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΟΦΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΟΛΕΜΠΑΣ»



Ένας από τους αναγνωρισμένους μάνατζερ της FIFA, ο Φάμπιο Παρίζι, μίλησε στο «Teleradiostereo» για την μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας στη Ρόμα από τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής αμυντικός, είναι ο τρίτος Έλληνας και πρώην ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής που φοράει τη φανέλα της Ρόμα, δημιουργώντας εκεί μια ελληνική παροικία.

Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε ο Φάμπιο Παρίζι:

«Ο Χοσέ είναι πολύ έμπειρος παίκτης, αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό στο Champions League. Ωστόσο, δεν είναι καλό που ήρθε τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, μιας και δεν είχε την ευκαιρία να τον μάθει στην προετοιμασία ο προπονητής και η ομάδα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μαζί με τον Γκαρσία χειρίστηκαν το θέμα σοφά. Η διαδικασία του εγκλιματισμού του είναι συνεχής. Είχε και τη βοήθεια του συναδέλφου του Τοροσίδη, που είναι πολύ καιρό στην Ρώμη και γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα. Σίγουρα ο Χοσέ θα μίλησε και με τον προπονητή της Ελλάδος, Κλαούντιο Ρανιέρι για την μεταγραφή».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :