Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Η... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ!



Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, Τάσος Αυλωνίτης, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα», τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει ψηλά κορμιά και το εκμεταλλεύεται αυτό στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να σκοράρω γιατί γιατί δύσκολα γίνεται κάποιος αλλαγή στην θέση μου αν δεν τραυματιστεί κάποιος. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πάνω απ' όλα η ομάδα πήρε τη νίκη.

Δουλεύουμε καθημερινά τις στημένες φάσεις, και τα κόρνερ και τα φάουλ, όπως και με την Ατλέτικο και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τα ψηλά κορμιά που έχουμε στην ομάδα.

Όταν είχα προωθηθεί μου είπε ο Μανιάτης: «δικό σου είναι βάλτο» και αυτό μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Στον Πανιώνιο ανέβαινα αλλά όχι πάντα, αλλά είχα σκοράρει σε ένα φιλικό.

Πρώτα απ' όλα να έχουμε υγεία αλλά προσωπικά θα ήθελα να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό αλλά το όνειρο κάθε παίκτη είναι να κληθεί στην Εθνική, ωστόσο τα βήματα πρέπει να γίνονται αργά και σταθερά. Τα ντέρμπι είναι πάντα νευρικά, είναι λογικό αυτό, ο Παναθηναϊκός μας περίμενε πίσω και θα χτυπούσε στις αντεπιθέσεις. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν απειληθήκαμε πολύ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :