Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ... ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΑΤΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Με καλάθι του Βερεμένκο στην εκπνοή, για το οποίο υπάρχουν διαμαρτυρίες πως ήταν... εκπρόθεσμο, η Μπάνβιτ επικράτησε 69-67 της Γαλατάσαραϊ.

Η Μπάνβιτ νίκησε την ευρωπαϊκή αντίπαλο του Ολυμπιακού για τη δεύτερη αγωνιστική της τουρκικής λίγκας σε ένα ματς που είχε δραματικό φινάλε. Ο Τσαρλς Ντέιβις έκανε air-ball και ο Βλάντιμιρ Βερεμέενκο με φόλοου πέτυχε το καλάθι που έκρινε το ματς στην εκπνοή, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν πως ήταν εκπρόθεσμο.

Ο Λευκορώσος σέντερ είχε 9 πόντους, όσους και οι Σάμι Μεχία και Κιθ Σίμονς για τους νικητές, που είχαν πρώτο σκόρερ τον Τσαρλς Ντέιβις με 12.

Ο Κάρλος Αρόγιο με 21 πόντους ήταν ο κορυφαίος για την εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, ενώ 11 πόντους και 18 ριμπάουντ είχε ο Φουρκάν Αλντεμίρ, με τον Ίαν Βουγιούκα να είναι εκτός δωδεκάδας.

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :