Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ...



Ο Μίτσελ γενικότερα είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, που σπάνια χάνει την ψυχραιμία του ακόμα και όταν η μπάλα... καίει.

Χθες, όμως, τα... πήρε με την απόφαση του Μήτρογλου να παρακούσει ακόμα μία φορά την εντολή του και να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι που κέρδισε!

Κάτι που είχε συμβεί και λίγο καιρό πριν και πιο συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου, όταν μάλιστα ο διεθνής επιθετικός είχε ψιλοαρπαχτεί με τον Τσόρι μέσα στο γήπεδο για την εκτέλεση. Ο Αργεντίνος, άλλωστε, όπως τόνισε και τότε και τώρα ο Μίτσελ, έχει πάρει την εντολή από τον Ισπανό τεχνικό να εκτελεί τα πέναλτι...

Χθες ο Μήτρογλου κέρδισε το πέναλτι από τον Στιλ και αποφάσισε να το εκτελέσει ο ίδιος... Αποτέλεσμα; Να είναι δεδομένο ότι θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις όχι μόνο στον Μίτσελ πλέον, αλλά και σε επίπεδο διοίκησης!

Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να ακούει τον προπονητή του και αυτό είναι ξεκάθαρο!

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :