Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ... ΠΑΘΟΣ ΥΠΟΤΑΞΤΕ ΤΗΝ «ΚΥΡΙΑ»!



Μία μεγάλη βραδιά περιμένει και απόψε τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται τη Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League (21:45, ΝΕΡΙΤ).

Στο Λιμάνι άπαντες επιθυμούν να επαναλάβουν την εμφάνιση που είχαν κάνει στην πρεμιέρα του θεσμού κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και εκείνη της περσινής σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μίτσελ θέλει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο σημερινό παιχνίδι και να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Τσόρι άλλωστε χθες μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε ότι σκοπός του ίδιου και των συμπαικτών του είναι να υπερασπίζονται τα χρώματα του Ολυμπιακού και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν σήμερα κόντρα στην ομάδα του Αλέγκρι.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μίτσελ σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του όπως στο παιχνίδι με την Ατλέτικο. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαούι, Μποτία, Αμπιντάλ και Μασουακού.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μιλιβόγεβιτς. Ο Κασάμι αναμένεται να είναι δίπλα του με ρόλο τόσο να βοηθά ανασταλτικά όσο και επιθετικά. Ο Μανιάτης και ο Αφελάι θα είναι πιο μπροστά κινούμενοι περισσότερο προς τον άξονα και όχι στο άκρο. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ντομίνγκεζ πίσω από τον Μήτρογλου ο οποίος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Εντινγκά, Σαλίνο και Σιόβας. Εκτός έμεινε μόνο ο ανέτοιμος Μπενίτες.

Από την πλευρά του, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Μπουφόν, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Βιδάλ, Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα, Μοράτα και Τέβες.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Στοράρι, Ρουμπίνιο, Εβρά, Παντοΐν, Ματιέλο, Μαρκίζιο, Περέιρα, Κομάν, Τζιοβίνκο και Γιορέντε.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, καθώς οι οπαδοί του Θρύλου έχουν πραγματοποιήσει εδώ και μέρες το sold out στα εισιτήρια και αναμένεται το Καραϊσκάκη να... φλέγεται!

Ο Ολυμπιακός έχει νικήσει στην «καυτή» έδρα του ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γ., η Ρεάλ, η Άρσεναλ, η Ντόρτμουντ, η Ατλέτικο, η Μονακό. Μπορεί να το κάνει και κόντρα στην Γιουβέντους, αλλά ξέρει καλά ότι για να συμβεί αυτό όλα πρέπει να λειτουργήσουν στην εντέλεια, τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό παιχνίδι. Για αυτό και οι παίκτες του Μίτσελ θα τα δώσουν ΟΛΑ! Θα κάνουν κατάθεση ψυχής για να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά και μια μεγαλειώδη νίκη!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζει κορεό που θα προκαλέσει αίσθηση, ενώ το γήπεδο θα είναι κατάμεστο με μεγάλη πίεση στους Ιταλούς.

Πριν από τον αγώνα θα γίνουν εκδηλώσεις κατά του ρατσισμού.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :